RecoverIT er Affiliate for NordVPN – en VPN-tjeneste vi selv benytter HVER DAG og som trygt kan anbefales.

VPN (Virtuelt Privat Nettverk) gir deg sikkerhet, anonymitet og frihet på nettet.

VPN beskytter nettverket ditt mot tredjeparter, holder deg anonym, og hjelper deg med å få tilgang til det du vil på internett. Med VPN får du en sikker forbindelse mellom din datamaskin (eller nettbrett/smarttelefon) og internett – noe som sikrer informasjonen din, enhetene dine, privatlivet ditt og friheten din på nettet.

Med rimelig og lett tilgjengelig utstyr kan ”hvem som helst” enkelt duplisere et WIFI nettverk – og dermed lese alt som sendes fra din enhet til serveren du kommuniserer med. Det meste sendes i klartekst, og kan lett fanges opp av uvedkommende.

”Det gjør ikke noe, jeg leser jo bare avisen på nett”

Det tror du.. Men samtidig som du leser nettavisen din, så sender epost-klienten din en forespørsel til epost-serveren (inkl. brukernavn/passord), informasjon som uvedkommende kan bruke til å ta over epost-kontoen din (noe sensitivt ligger det vel der), eller til å resette passordet på PayPal-kontoen din..

Scenarioene er mange, men med en VPN-klient forhindrer du slike problemstillinger.

 

Hvorfor NordVPN?

Med over 1000 VPN-serverer fordelt over hele kloden tilbyr NordVPN en av de beste (om ikke den beste) VPN-løsningen for folk flest. Surf som om du var i Norge – selv om du er på ferie i Spania. Vær anonym med kryptert surfing og fritt for logging. Bruk tjenesten på flere enheter samtidig (opp til 6 samtidige enheter pr abonnement), også på iOS og Android enheter. Med superraske VPN-serverer oppnår du nesten like høy hastighet som ved vanlig surfing – bare mye tryggere.

NordVPN kan bestilles via denne lenken

 

NordVPN tilbyr 30 dagers ”money back guarantee”, så du har ingenting å tape!

 

Prøv NordVPN gratis i 30 dager, på inntil 6 enheter