ACE Laboratory

PC-3000 Data Recovery equipment

ACE (Advanced Computer Engineers) er et internasjonalt trendsettende selskap innen avansert Datagjenoppretting fra HDD, SSD, Flash og Monolith minne. De har utviklet PC-3000, et produkt som i dag anses som standarden for profesjonell dataoppretting – og som har vært solgt til kunder i over 110 land gjennom de siste 25 årene. ACE Laboratory består av et stort team ingeniører som dedikerer mesteparten av sin tid til forskning og utvikling av nye spesialverktøy for datagjenoppretting.

 

ibas

Med over 40 års erfaring er Ibas nordens ledende tjenesteleverandør av datarekonstruksjon. Fra 2022 har vi inngått samarbeid med ibas som vil avlaste oss ved å ta hånd om enkelte oppdrag. Ibas har i tillegg unik erfaring og kompetanse, noe som gjør oss i stand til å kunne tilby datagjenoppretting fra de aller fleste kjente (og mindre kjente) medier. 

 

 

Virosafe

Country Partner Norge for Panda Security

Virosafe er norsk Country Partner for Panda Security, en cybersikkerhetspakke som inneholder et kontroll- og managementsystem spesialdesignet for å forbedre din virksomheten. I motsetning til tradisjonelle antivirusløsninger kombinerer Panda Security avansert teknologi for beskyttelse, gjenkjenning og utbedringsfunksjonalitet, med muligheten til å klassifisere 100% av alle prosesser som kjører på alle endepunkt. På denne måten sikres man ytterligere mot nye trusler som løsepengevirus og annen skadevare.

 

 

NordVPN

En ledende VPN-leverandør som tar kundenes personvern på alvor

Med mer enn ti års erfaring er NordVPN en ledende VPN-leverandør i global sammenheng. NordVPN gir deg beskyttelse på militært nivå på nett, og du får tilgang til alle dine favoritt nettsteder uten restriksjoner. NordVPN logger aldri aktiviteten din når du bruker en av deres over 1000-servere, som betyr at du kan være 100% trygg når det kommer til personvernet ditt.

 

 

Deg?

Bli vår neste partner

Vi har troen på godt samarbeid, og ønsker å knytte kontakt med bedrifter hvor vi ser et verdifullt potensiale for begge parter. Enten dere driver pc-verksted og ønsker et samarbeid innen avansert Datagjenoppretting, eller om dere leverer sikkerhetstjenester- og/eller produkter som kan passe inn i RecoverIT sitt konsept. Kontakt oss dersom du ønsker et samarbeid med oss, så ser vi hva vi kan få ut av det. Vi lover 100% konfidensialitet.