ACE Laboratory

PC-3000 Data Recovery equipment

ACE (Advanced Computer Engineers) er et internasjonalt trendsettende selskap innen avansert Datagjenoppretting fra HDD, SSD, Flash og Monolith minne. De har utviklet PC-3000, et produkt som i dag anses som standarden for profesjonell dataoppretting – og som har vært solgt til kunder i over 110 land gjennom de siste 25 årene. ACE Laboratory består av et stort team ingeniører som dedikerer mesteparten av sin tid til forskning og utvikling av nye spesialverktøy for datagjenoppretting.

ibas

Med over 40 års erfaring er Ibas Nordens ledende tjenesteleverandør av datarekonstruksjon. Fra 2022 har vi inngått samarbeid med ibas som vil avlaste oss ved å ta hånd om enkelte oppdrag. Ibas har i tillegg unik erfaring og kompetanse, noe som gjør oss i stand til å kunne tilby datagjenoppretting fra de aller fleste kjente (og mindre kjente) medier.

NordVPN

En ledende VPN-leverandør som tar kundenes personvern på alvor

Med mer enn ti års erfaring er NordVPN en ledende VPN-leverandør i global sammenheng. NordVPN gir deg beskyttelse på militært nivå på nett, og du får tilgang til alle dine favoritt nettsteder uten restriksjoner. NordVPN logger aldri aktiviteten din når du bruker en av deres over 1000-servere, som betyr at du kan være 100% trygg når det kommer til personvernet ditt.