Vi er partner for Visosafe/Panda Security og tilbyr Panda Adaptive Defense 360 – den første og eneste nettbaserte sikkerhetstjenesten som kombinerer den mest effektive tradisjonelle antivirusbeskyttelse, med brannvegg samt nettfiltreringstjenester. Dette er en tjeneste vi selv benytter, og dermed trygt kan anbefale våre kunder.

Panda Adaptive Defense 360 inneholder Endpoint Detection & Response, (forkortes med EDR) som er den nyeste mest avanserte proaktive beskyttelsen på markedet mot eksempelvis nulldagstrusler (zero-day) og løsepengevirus som Cryptolocker, Cerber, WannaCry ol.

Panda Adaptive Defense 360 klassifiserer alle prosesser i ditt system og vil derfor avdekke all malware og annen skadevare/virus. Potensielt misbruk og direkteangrep kan varsles direkte. Datalekkasjer – enten de stammer fra brukerfeil, misbruk av legitime tjenester (makroer og lignende) eller du blir utsatt for et målrettet angrep – fanges opp og varsles også. Alt automatiseres for sluttbruker, og er enkelt og oversiktlig presentert i et webgrensesnitt som man enten kan følge med på selv – eller så tar vi hånd om dette for deg uten ekstra omkostning.

Man kan derfor senke skuldrene noen hakk rundt datasikkerhet i dagens og fremtidens trusselbilde mht. organisert nettkriminalitet, og heller fokusere på kjernevirksomheten i bedriften.

Panda Adaptive Defense 360 kan brukes av alle; både private og bedrifter.

Ta kontakt for 30-dagers gratis prøvelisens på en eller flere maskiner. Rask og enkel installasjon (1 minutt), så er du sikret!

 

Bestill Panda Adaptive Defense 360 gjennom RecoverIT i dag, og få opp til 50% rabatt på din neste datagjenoppretting *

*) Ved bestilling av minimum 5 stk. 3 års lisenser på Panda Adaptive Defense 360 vil du få 50% rabatt på et oppdrag med datagjenoppretting (HD/SSD/Minnekort/USB stick) de neste 12 mnd. Rabatten gjelder arbeid, evt. deler belastes etter gjeldende satser.

 

Velg riktig Panda-løsning

Det finnes flere forskjellige løsninger fra Panda, se de tre vanligste her…